Ensemble Tamar Niamut, Jeroen de Vaal en Mike Fentross

Tamar Niamut werkt al jaren samen met tenor Jeroen de Vaal en luittist en dirigent Mike Fentross. Zo waren deze musici te zien en te horen bij Stichting Ipermestra in de operaproducties Granida (P.C. Hooft) en L'Adorazione dei Magi. Daarnaast hebben ze vele concerten gegeven als trio. Tot hun repertoire behoort onder meer muziek van Huygens, Hooft, Monteverdi en Spaanse Villancicos (Spaanse kerstliederen uit de Renaissance): een programma van mooie sfeervolle liederen en aria's, afgewisseld met speelse duetten. Dit ensemble maakt muziek voor een breed publiek en is ook uitstekend te boeken op locaties waar geen piano aanwezig is.

Liefdesduel

Twee zussen komen op een feest en zijn allebei verliefd. Ze hopen op het feest hun geliefde tegen het lijf te lopen. Op het feest aangekomen blijken beide zussen op dezelfde persoon verliefd te zijn. Als ze hier achter komen ontstaat er een strijd: wie van hen is het mooist en het meest geliefd? Is hun zusterliefde sterker dan de liefde voor een man?

Samen met mezzo-sopraan Ellen van Beek en pianiste Lestari Scholtes heeft Tamar een meeslepend zangduel samengesteld met bekend klassiek-, musical- en operarepertoire van onder andere Mozart, Bizet, Bernstein, Delibes en Rossini. Tamar, Ellen en Lestari nemen u al musicerend en acterend mee naar een wereld van liefde en strijd. Lestari Scholtes leidt u tevens als verteller door het muzikale verhaal.

Duorecital Tamar Niamut & Lestari Scholtes

Het zang-piano duo Tamar Niamut & Lestari Scholtes stelt naar wens een prachtig recital samen: een operaconcert met een theatrale touch of een ingetogen liedrecital met Frans, Amerikaans, Spaans of Duits repertoire. De stukken worden voorzien van een toelichting. Het duo treedt al jarenlang veelvuldig op in diverse concertzalen, huiskamers, kerken en theaters.

Tamar en Lestari treden ook op in een uitgebreidere kamermuziekbezetting waarbij zij aangevuld worden door twee strijkers. Dit ensemble heeft onder meer een prachtig kerstprogramma samengesteld met werken van Elgar, Saint-Saens, Diepenbrock, Puccini en uiteraard diverse kerstliederen en carols.

Hans & Grietje - Kids & Co!

Drie Nederlandse zangers en het Pianoduo Scholtes & Janssens brengen samen het verhaal van Hans en Grietje, naar de opera van Engelbert Humperdinck.

Broer en zus, Hans en Grietje, komen al wandelend en dansend, met lege magen, bij een wel heel bijzonder huisje terecht. Overal liggen de meest heerlijke taartjes en lekkernijen. Hans en Grietje beginnen naar hartenlust te snoepen. Van wie is dat huisje? Toch niet van de heks? Zal de heks hen te pakken krijgen? Of zijn Hans en Grietje haar te slim af? 
 
Grietje - Tamar Niamut
Hans - Ellen van Beek
Heks - Jeroen de Vaal
Verteller - Lestari Scholtes
Pianoduo Scholtes & Janssens

Bekijk hier de flyer van deze voorstelling.